Pasta van Carassai
Een pasta merk uit het midden van Italië. Leonardo Carassai en zijn pastamakers maken pasta volgens een eeuwen oude traditie. De pasta is van een top kwaliteit en is extra smaakvol doordat er eieren door de pasta heen verwerkt zitten. De pasta wordt met de hand gemaakt en verpakt. Een pasta die gemaakt wordt zoals het hoort en waar je gerecht nog lekkerder van wordt
Kenmerken van deze pasta:
- Handgemaakte pasta
- Handmatig verpakt
- Assortiment van lange pasta soorten
- Pasta gemaakt met eieren
- Speciale pasta soorten (funghi, basilicum, truffel, citroen, etc)
Pasta van Sgambaro
De pasta van het pasta merk Sgambaro is heerlijk en op een traditionele Italiaanse manier geproduceerd in het noorden van Italië. Alle pasta soorten zijn gemaakt van durum tarwe uit de regio van Bologna. Het pasta assortiment van Sgambaro bestaat uit de meest gegeten pasta soorten. Maak kennis met de pastamakers en het pasta merk Sgambaro
Kenmerken van deze pasta:
- Goede prijs/kwaliteit
- Verpakt in papier
- Assortiment van lange en korte pasta soorten
- Pasta gemaakt zonder eieren
- Maakt ook volkoren pasta
- Maakt ook spelt pasta
- Pasta in grootverpakking
Pasta van Rustichella D’Abruzzo
De pastamakers van Rustichella maken elke dag, in het midden van Italië een super smaakvolle pasta. De pastasoorten die ze maken zijn echt van top kwaliteit. Pasta gemaakt met de beste Italiaanse tarwesoorten en op een traditionele manier. Ben je op zoek naar een pasta die je zal verrassen en ben je op zoek naar de beste kwaliteit pasta? Dan raden we je aan om deze pasta eens te kiezen!
Kenmerken van deze pasta:
- Top kwaliteit pasta
- Verpakt in papier
- Assortiment van lange en korte pasta soorten
- Pasta gemaakt met eieren en zonder eieren
- Maakt ook volkoren pasta
- Maakt ook pasta met eieren
- Maakt ook gekleurde pasta
- Ruim assortiment met pastasauzen
Pasta van Maltagliati
De pastamakers van Maltagliati maken een mooie pasta die geschikt is voor dagelijks gebruik. Al sinds 1848, maken ze in het hart van Toscana, pasta waar ze trots op zijn. En waar wij ook trots op mogen zijn. De soorten pasta van Maltagliati zijn geschikt voor de meeste pastagerechten en daarom ook zo ontzettend veelzijdig. Probeer deze pasta en proef de smaak van Toscana!
Kenmerken van deze pasta:
- Gangbare pasta soorten
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Assortiment van lange en korte pasta soorten
- Pasta gemaakt zonder eieren
- Pastamakers sinds 1948
Pasta van Dialsi
De pastamakers van Dialsi zijn gespecialiseerd in het maken van glutenvrije pasta soorten. Daarom is dit pastamerk vooral bekend onder de mensen die willen genieten van Italiaanse pasta, maar geen gluten binnen willen krijgen. De glutenvrije pasta’s van Dialsi worden gemaakt van 75% mais en 25% rijst. We hebben veel soorten glutenvrije pasta getest in de afgelopen jaren, en dit is een glutenvrije pasta waar we trots op zijn en waarvan de pasta heerlijk smaakt. Als je geen of weinig gluten binnen wilt krijgen, is de pasta van Dialsi hét pastamerk waarnaar je op zoek bent!
Kenmerken van deze pasta:
-
- Glutenvrij
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Assortiment van lange en korte glutenvrije pastasoorten
- Pasta gemaakt van mais en rijst